Logotyp #trevligtfolk

Tagga trevligt folk

Vi vill att #TrevligtFolk ska vara en god kraft som hjälper oss förmedla allt det bra som pågår i Borlänge och fina människor som bor här. Vi uppmanar därför dig att använda #Trevligt Folk som ett bevis på att vi engagerar oss och bryr oss om varandra och vår stad.

Vill du lyfta fram en god gärning eller en person som du tycker är en god ambassadör för Borlänge? Använd #TrevligtFolk på Instagram och Facebook.

För att ditt inlägg på Instagram ska vara synligt för fler än dina egna följare vid en sökning på #TrevligtFolk, behöver du göra inlägget från ett öppet Instagramkonto. Om du gör ett inlägg med #TrevligtFolk på Facebook måste inlägget vara offentligt för att kunna uppmärksammas av oss och andra.

För dig som inte har tillgång till Instagram eller Facebook kommer Borlänge kommun anordna andra aktiviteter under året, där det kommer finnas möjlighet att hylla trevliga Borlängebor på annat sätt.

Hur gör jag en hashtag?

På Instagram: Välj en bild. Skriv tecknet "#" tillsammans med "trevligtfolk" i bildtexten. Exempel: Min chef är världens bästa! Hon, @Eivor Andersson, har alltid med frukostfrallor till oss på måndagsmorgnarna. Snacka om #trevligtfolk!

På Facebook: Gör ett nytt inlägg på Facebook. Skriv tecknet "#" tillsammans med "trevligtfolk" i texten. Exempel: Jag önskar att alla hade en fastighetsskötare som @Jimmy Carlsson! Jimmy är verkligen #TrevligtFolk

Utifrån de taggningar som görs kommer vi på Borlänge kommun att lyfta nya exempel på Trevligt Folk. Vi kontaktar de utvalda och de får godkänna sin medverkan. Sedan gör vi ett reportage, tar nya bilder, och gör eventuellt en kort film.

Kontakt

Borlänge kommun

Servicecenter
Telefon: 0243 - 740 00

Instagram: #TrevligtFolk Länk till annan webbplats.
Facebook: #TrevligtFolk Länk till annan webbplats.

E-post: trevligtfolk@borlange.se

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera bra för dig. Läs mer om cookies här